Câteva noțiuni despre OMiseGo

OMG este o bancă descentralizată, un gateway, și un exchange. Scopul final al OMG este să fie o "platformă de schimb valutar și de decontare pentru valoari mari". Gândiți-vă la o punte descentralizată Ripple + remitențe pentru a interconecta procesatorii de plată fragmentați și blocurile descentralizate.

Asta înseamnă să ajuți serviciile nebancare să devină bancare (prin intermediul infrastructurii portofelului deschis) și să facilitezi o interschimbabilitate fără precedent între multe șine, așa cum sunt ele numite, precum ACH, VISA, Paypal și blocuri descentralizate (ca Ethereum). Acest lucru ar putea include chiar și mai multe active obscure, cum ar fi mile de avioane sau puncte de loialitate.

OMG se bazează pe ERC-20, care definește funcțiile contractului inteligent recunoscut în cadrul ecosistemului Ethereum

Aceasta ar putea include transferarea unui jeton sau accesarea datelor generale ale simbolurilor (simbol, aprovizionare, sold). Faptul în discuție accelerează creșterea, permițând dezvoltatorilor să folosească componentele preexistente și bazele de coduri. Există o echipă specializată de ordinul a sute, cu potențiali de mii, de dezvoltatori auxiliari care ajută la actualizarea și extinderea platformei Ethereum (pe care se bazează ERC-20).

Acest lucru creează o experiență predictivă a utilizatorului și o uniformitate a operațiunilor fără ca dezvoltatorii să fie nevoiți să recreeze, să retesteze și să relanseze blocurile. Portofelele, cum ar fi MyEtherWallet, de exemplu, suportă menținerea oricărui simbol bazat pe ERC-20.

Haideți să vedem ce probleme rezolvă OMG. Rețelele tradiționale de plată, cum ar fi FedWire, CHIPS, SWIFT și ACH, există în prezent pentru a procesa plățile locale, naționale și chiar internaționale. Aceste servicii se pot extinde la aspecte precum schimburile de active și instrumentele financiare derivate.

Aceste rețele centralizate permit entității să aibă un control unilateral asupra șinelor și serviciilor financiare menționate mai sus. Acest lucru nu creează numai riscuri de securitate a datelor, ci și costuri mai mari pentru utilizatorii finali și un mediu de piață care favorizară monopolul.

Deși noile șine precum Paypal și Venmo creează presiuni pentru o rețea mai competitivă, se aplică aceleași riscuri de contrapartidă centralizată. De asemenea, majoritatea rețelelor vechi nu sunt, de obicei, dispuse să permită interschimbabilitatea între furnizori, protejând în schimb rețeaua lor printr-o mentalitate de tipul "să luăm noi totul".

OMG dorește dezvoltarea descentralizată a portofelului și capacitatea de a trimite fonduri în rețele. Scopul este de a construi un sistem peer-to-peer complet descentralizat care să permită schimbul valorii în timp real pe un bloc Ethereum.

Un Software Developer Kit (SDK) este o colecție de funcții predefinite de programare care permit dezvoltatorilor să codifice mai repede și mai eficient diferitele aplicații. Practic, atunci când faceți clic pe o aplicație pentru a o deschide, există sute și mii de linii de cod în spatele diferitelor funcții care se execută. (Similar cu orice interfață de utilizator dintr-un sistem de operare)

Acest model gratuit "open source", adică eticheta albă "eWallet", permite dezvoltatorilor să își creeze propriile stiluri, design-uri și chiar integrarea de aplicații personalizate. Acest lucru ar putea gestiona tranzacțiile cu portofel încrucișat, plăți, transferuri și chiar recompense.

Omise va deschide baza sa actuală de servicii financiare pentru utilizatorii și dezvoltatorii OMG. Compania are un produs și un serviciu real, și anume este un procesor de plată pentru comercianți, inclusiv giganți precum Alipay, cărăra le deschide calea către până la 450 de milioane de consumatori chinezi. Iar acesta este doar începutul căci extinderea în alte state este următorul pas.
Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!