Ce să faceți pentru a evolua ca trader?

Dorința de a fi mai bun la "jocul de tranzacționare" trebuie să se transpună într-un un plan de dezvoltare personală. Iată niște direcții:

Pasul 1: Dedicați-vă

Dacă tranzacționați, ocupați-vă intens de asta. Nu va funcționa dacă încercați să faceți alte lucruri în paralel. Exista riscul ca tranzacțiile să aibă de suferit dacă nu ești suficient de concentrat pe sarcina pe care ți-ai asumat-o. Din experiența mea, rezervarea unor perioade de timp speciale pentru cercetare și dezvoltare, funcționează mult mai bine decât "înfruntarea".

Deci, este important să dedicați timp pentru a vă îmbunătăți. Acest lucru ar trebui să se întâmple cât mai des posibil, deoarece repetarea este destul de importantă în acest proces. Dacă este posibil, încercați să rezervați o oră în fiecare zi pentru a efectua cercetări, pentru a lucra la planul de dezvoltare al trading-ului. În acest fel, veți vedea cele mai mari beneficii în performanța dvs. de tranzacționare.

În același timp, trebuie să vă doriți acest lucru sută la sută. Nu este nimic mai rău decât cineva care dorește să aibă stilul de viață al trader-ului, dar nu dorește să se pună pe treabă.

Și totuși, mulți comercianți așteaptă ca acest lucru să se întâmple cu un efort minim! Așa că, înainte de a începe călătoria dvs., gândiți-vă bine la acest lucru. Sunteți dispus să vă investiți timpul și munca, să vă treziți devreme pentru a vă pregăti planul, să lucrați la sfârșit de săptămână atunci când colegii dvs. sunt "la distracții", continuați să mergeți după ce ați eșuat și nu reușiți din nou? Pentru că toate acestea sunt necesare pentru a fi un bun trader. Este un stil de viață fantastic, dar nimic nu vine gratuit!

Pasul 2: Măsurați

Poate aveți o bănuială că puteți câștiga mai mult dacă tăiați mai repede pierderile? Sau vă întrebați dacă money-managementul dvs. funcționează într-adevăr sau dacă ar fi mai bine să renunțați la tranzacționare? Fără date, doar ghiciți. Lăsați datele să vorbească - să vă dicteze acțiunile.

Măsurarea a tot ar trebui să fie o componentă cheie a procesului dvs. de evaluare. Consider că, de obicei, pot împărți traderii în două grupe: adevărații traderi și restul. Cum ar fi dacă traderii și-ar petrece ziua de tranzacționare cu un mined-set curios, interogând totul. Aceasta nu înseamnă că sunt nesiguri în ceea ce privește tranzacționarea lor, ci că doar sunt însetați de cunoaștere.

Jurnalul de tranzacționare

Sfatul meu: ar fi fie să vă păstrați tranzacțiile în Excel. Aceasta face ca introducerea statisticilor comerciale să fie o nimica toată. În plus, folosirea unui jurnal de tranzacționare ușurează obținerea de concluzii utile și găsirea unor modalități de îmbunătățire a strategiei de tranzacționare.

Un astfel de jurnal servește și unui alt scop: cercetarea a arătat că, dacă scrieți ceva pe hârtie, vă veți aminti mult mai bine date viitoare. Aceasta înseamnă că, atunci când luați acțiunea deliberată de a scrie datele dvs. comerciale, rezultatele și emoțiile care v-au însoțit, le veți avea mai proaspete pentru mult mai mult timp.

Pasul 3: Practică

Traderii au nevoie de o practică diferită: învățarea prin concentrarea pe elemente specifice unei strategii pe care doriți să o asimilați sau o îmbunătățiți. Este foarte important să lucrați asupra acelor elemente până când au devenit a doua natură și o parte din rutina dvs.

Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


Articole asemănătoare

9 obiceiuri ale traderilor de succes

9 obiceiuri ale traderilor de succes

Nimeni nu s-a născut învățat, iar talentul necultivat nici el nu poate fi de prea mare ajutor. Iată unele din, poate, cele mai importante obiceiuri - și lecții totodată - e care un..
 •   0
 •   1
 •   2313
 •   0
11 lucruri pe care traderii de succes nu le spun

11 lucruri pe care traderii de succes nu le spun

Îți poți da seama dacă un trader este sau nu profitabil, nu în funcție de extrasul contului de tranzacționare ci, și mai simplu, în funcție de ceea ce spune (sau nu spune). 1. "..
 •   0
 •   0
 •   3275
 •   0
Ce fel de trader ești?

Ce fel de trader ești?

Toți oamenii sunt diferiți şi de asemena şi instrumentele financiare, chiar dacă baza este aceeaşi detaliile sunt cele care fac diferența. Or, tocmai din acest motiv fiecare trader..
 •   0
 •   0
 •   2712
 •   0
x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!