Părțile întunecate ale blockchain

Nu este nimănui necunoscut faptul că există, în lumea întreagă, foarte multe persoane entuziasmate de Blockchain, mulți dintre ei iubind potențialul pe care îl pot vedea pentru a construi o lume echitabilă, dar și pentru recompensele financiare, pentru mulți inegalabile cu ale altor activități.

Probabil sunteți familiarizați cu acest nou nume, Blockchain. Dar amintiți-vă, prima dată când ați auzit despre asta, nu aveați nici o idee despre este vorba! Cum funcționează? Ce putem face cu el? A fost (și încă este) atât de abstractă... atât de techy... atât de nerdy... Nu-i de mirare că este nevoie de mult timp învestit în 'cercetare' și de multă energie intelectuală pentru a înțelege cu adevărat ce posibilități sunt deschise pentru, dar și pentru a înțelege care ar putea fi imaginea de ansamblu a acestei tehnologii "gigantice". Este dificil de realizat care este beneficiul tehnologiei, cel puțin în momentul de față.

Aceasta este pentru mine una din părțile întunecate ale acestui principiu, dificultatea înțelegerii, lucru care va pune de o parte atât de mulți oameni, nu din cauza intelectului lor "incompatibil", ci din cauza interesului lor. Nu va fi ca internetul, de care toată lumea are nevoie într-un anumit moment. Pentru acei oameni, care nu se vor simți îngrijorați, reținuți, țintuiți de diferite aspecte ale vieții lor, blockchain va deveni probabil o pârghie de marketing, mai mult decât o adevărată provocare condusă de dorința de înțelegere a potențialului valoric. Designerii și comercianții vor trebui probabil să lucreze mult pentru a "traduce" complexitatea în beneficii ușor de înțeles de către utilizatori.

Fiți gata să auzim acest cuvânt peste tot în următoarele luni, în următorii ani, în următoarele decenii! IBM a început deja cu o reclama TV vorbind despre o roșie, care nu este o roșie simplă, ci una urmărita de blockchain (Blockchain? What? WOW so techy! Avansat! Am nevoie de o rosie! Nu, am nevoie de IBM!).

Vom vedea, de pretutindeni (la fel ca în anii 90 cu Internetul) atât de multe reclame cu valoare adăugată Blockchain. Ne putem simți deja în situația în care, cu ocazia diferitelor întâlniri, Blockchain, care este atât de 'hype', să atragă interesele a din ce în ce mai multor oameni, monopolizând discuții și interese. Există deja rapoarte care arată că adăugarea numelui dvs de marcă pe blockchain, v-ar putea spori afacerea cu 400%. Platformele de angajare țintesc deja, prin buletinele lor de știri, utilizatorii în scopul sensibilizării acestora la viteza actuală a cererii de profesioniști în acest domeniu.

Mergem către o lume în care greșelile omului sau așa-numitul factor uman nu vor mai exista ... Nu va mai fi nici o șansă acum să fiți scoși în mod aleator dintr-o bază de date sau să scăpați de o anumită datorie prin "accident". Dacă sperați să vă ștergeți împrumutul pentru studii - să zicem -, ar fi mai bine să fiți un hacker talentat (probabil că nu trebuie să faceți asta!). Dacă ați fi sperat că împrumutul dvs pentru casă sau datoria bancară va dispărea miraculos din cauza unui accident în cloud... (recunosc că exagerez puțin, dat, tehnic există această posibilitate) lăsați orice speranță, că nu se va mai întâmpla niciodată (pentru că tehnologia blockchain face această posibilitate, imposibil de aplicat). Deci, cineva, undeva va continua să țină pasul cu datoriile dvs, grație 'cărții' (sau registrului) descentralizate.
Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


Articole asemănătoare

Verificarea prin blockchain a acreditărilor academice

Verificarea prin blockchain a acreditărilor academice

Centrul UCL pentru tehnologiile blockchain de la University College din Londra (UCL CBT) lansează un nou proiect pilot pentru verificarea prin blockchain a acreditărilor academice...
 •   1
 •   0
 •   2496
 •   0
De ce ar trebui să fii interesat de blockchain?

De ce ar trebui să fii interesat de blockchain?

Cu fiecare tehnologie nouă asistăm la o perturbare masivă a modului în care funcționează orice societate, și nu este greu de înțeles, așa stând lucrurile cu orice nouă paradigmă. G..
 •   1
 •   0
 •   3172
 •   0
Viitorul tehnologiei blockchain

Viitorul tehnologiei blockchain

În timp ce există multă vâlvă în jurul tehnologiei și deja multe implementări, blockchain nu este într-adevăr implementat la scară largă. De asemenea, în timp ce înregistrările im..
 •   1
 •   0
 •   3354
 •   0
x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!