SophiaXT integrează tehnologia blockchain cu SAP

SophiaXT a anunțat prima platformă open-source pentru a integra în principal tehnologia blockchain cu software-ul SAP, utilizat de 87% din companiile globale și 98% din primele 100 de branduri de top.

Pentru a avansa tehnologia blockchain în operațiunile de afaceri, blocul trebuie să se integreze cu ERP (planificarea resurselor întreprinderii) și alte aplicații ale întreprinderii, cum ar fi SAP. Acest sector a fost relativ intact pana de curând, când Equidato Technologies AG a anunțat primul lor proiect, SophiaTX, o platformă open-source blockchain și o piața destinată afacerilor de toate dimensiunile".

Integrarea tehnologiei de tip blockchain cu software-ul de afaceri ERP, CRM (managementul relațiilor cu clienții) și software-ul de afaceri al SCM (managementul lanțului de aprovizionare) este cu siguranță un subiect de larg interes, urmărit de furnizorii majori și de dezvoltatorii de soluții orientați spre tehnologia blockchain. În luna mai, SAP însuși și-a lansat sistemul, denumit SAP Leonardo, axat pe tehnologiile de generație următoare, cu un serviciu SAP Cloud Platform Blockchain destinat tuturor industriilor, incluzând dar fără a se limita la cazurile populare de utilizare a serviciilor financiare și a lanțurilor de aprovizionare. Platforma tehnologică de tip blockchain de la SAP permite clienților și dezvoltatorilor să construiască extensii de blocuri pentru aplicațiile existente și să integreze soluțiile SAP în ecosistemul blocurilor. Încorporat în Platforma SAP Cloud, pilotul de tip blockchain-as-a-service (BaaS) al SAP permite clienților să experimenteze tehnologia.

De asemenea, SAP vizează integrarea tehnologiei de tip blockchain cu alte tehnologii de ultimă generație, cum ar fi Internetul obiectelor (IoT - Internet of Things). În septembrie, SAP a anunțat o inițiativă de co-inovare în blockchain și intenționează să transforme tehnologia într-o parte integrantă a soluțiilor IoT, de fabricație și a lanțului de aprovizionare digitală, utilizând serviciul Cloud Platform Blockchain.

Înainte de a defini strategia și abordarea pentru SophiaTX, au foost evaluate capabilitățile tehnologice ale altor blocuri pentru a asigura se adaugă cu adevărat valoare. Scopul a fost acela de a crea un produs care nu numai că este potrivit pentru afaceri, dar oferă și funcționalități și caracteristici superioare. Aceasta a venit în urma constatării că foarte puține blocuri existente se concentrează pe aplicații de business și de întreprindere și nu au putut fi identificate nici una care ar putea fi potrivită ca fiind potrivită pentru afaceri din punct de vedere al conformității, securității și arhitecturii.

Kacina, este probabil cea mai dominantă platformă pentru ofertele inițiale de monede (ICO) și evenimentele generatoare de coins (TGE), însă, în opinia specialiștilor, folosirea de către Ethereum a dovezii muncii face ca aceasta să fie inadecvată pentru asigurarea securității, - soluții de bloc de performanță.

Pe de altă parte, propria inițiativă Leonardo de la SAP, Blockchain as a Service (BaaS), este formată ca o soluție privată și, prin urmare, tinde să fie relativ costisitoare pentru întreprinderile mici, precum și mai puțin transparentă, deoarece este bazată pe cloud. SophiaTX este conceput pentru utilizarea în scopuri de afaceri, astfel încât acesta să fie compatibil, sigur și public, permițând astfel afacerilor și clienților din întregul lanț valoric să se alăture și să adopte utilizarea platformei.

Pe baza aceleiași tehnologii proprietare ca și blocul DECENT, SophiaTX a fost creat de Equidato Technologies AG, o companie mixtă între DECENT pe partea de tehnologie și Grupul Venaco, care își aduce experiența în aplicații de afaceri - pentru afaceri - în cadrul proiectului.
Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!