Viitorul tehnologiei blockchain

În timp ce există multă vâlvă în jurul tehnologiei și deja multe implementări, blockchain nu este într-adevăr implementat la scară largă. De asemenea, în timp ce înregistrările imuabile sunt ceva pe care auditorii îl pot aprecia, majoritatea oamenilor nu doresc înregistrări permanente.

Chiar și întreprinzătorii și oamenii în general, care îmbrățișează blocurile, sunt de acord că poate dura câțiva ani pentru ca tehnologia să fie utilă în aplicațiile din lumea reală. La urma urmei, tehnologiile fundamentale ale internetului s-au format în jurul anilor 1960 și a durat câteva decenii pentru ca acesta să devină global.

Acestea fiind spuse, blocchain ar apărea cu siguranță în mai multe locuri în viitorul apropiat. De exemplu, identitatea digitală a unei persoane poate fi conectată la un jeton crypto pe lanțul de blocuri. Acest simbol poate fi apoi utilizat pentru deschiderea de conturi bancare, verificarea e-mailurilor, cererile de locuri de muncă, conectarea la conturi și multe altele.

Platforma de socializare a viitorului poate utiliza contracte inteligente pentru a plăti utilizatorii în criptocvalute atunci când creează conținut sau afișează mesajele utilizatorilor doar câtorva utilizatori selectați. De fapt, există deja unele platforme de socializare cripto-alimentate precum Steemit, Sola, Indorse, Sphere și Obsidian.

Cu toate acestea, cea mai radicală cerere de blocuri poate fi sub forma folosirii blocului de votare. Sovereign, un proiect criptografic, a creat o platformă digitală care poate fi utilizată de companii și chiar de guverne pentru a colecta voturi asupra blocului. Sierra Leone, o țară din Africa de Vest, a efectuat deja primele sale alegeri în martie 2018.

Promotorii Blockchain cred că tehnologia poate fi, de asemenea, utilizată pentru automatizarea multor sarcini diferite, în prezent gestionate de profesioniști precum avocații. De exemplu, o persoană poate avea voința sa în bloc și poate folosi un contract inteligent care va scădea automat banii și-i va vira la moștenitori atunci când este necesar. Sau poate, va fi folosit pentru relaționarea notarilor.

În timp ce majoritatea companiilor de blocuri se concentrează pe crearea unei 'cărți' distribuite deschise, multe companii financiare creează blocuri private controlate de o singură entitate. În timp ce Bitcoin și alte tehnologii populare de criptare sunt deschise tuturor, multe dintre marile companii încearcă să-și păstreze datele accesibile doar câtorva parteneri, autorități de reglementare și personal.

Deci, dacă aceste companii care lucrează cu blocuri private sunt mai populare în viitor, în loc de natura deschisă a tehnologiei, ar fi funcțiile pe care oamenii le vor concentra mai mult. Dar indiferent de natura tehnologiei sau a funcțiilor sale, blockchain are potențialul de a transforma complet câteva aspecte ale vieții noastre de zi cu zi.

Bitcoin, care este doar o implementare de bază a tehnologiei, a captat atenția într-o perioadă de câțiva ani. Prin aceasta, nu este dificil să presupunem potențialul tehnologiei și diferitele moduri prin care poate revoluționa lumea.

Iar dacă vă gândiți la investiții, investiți doar banii pe care vă simțiți confortabil să-i pierdeți, deoarece lumea criptografică este una dintre cele mai volatile pe care le veți vedea vreodată. Începeți cu pași mici și începeți inteligent pentru a evita orice pierdere majoră.
Voting postare: 0

0 Commentarii:

Spune-ţi opinia


Articole asemănătoare

SUA și Canada investighează scam-urile din blockchain

SUA și Canada investighează scam-urile din blockchain

Asociația Administratorilor de Valori Mobiliare din America de Nord (NASAA) a anunțat cu ceva vreme în urmă "Operațiunea Cryptosweep", una dintre cele mai mari acțiuni coordonate d..
 •   0
 •   0
 •   973
 •   0
Impactul blockchain asupra țărilor în curs de dezvoltare

Impactul blockchain asupra țărilor în curs de dezvoltare

Dacă tehnologia blockchain se instaurează în țările în curs de dezvoltare, viața ar arăta mult mai mult ca viața din lumea occidentală, sunt de părere specialiștii.Într-o țară mai ..
 •   1
 •   0
 •   1058
 •   0
Thriller SF bazat pe blockchain

Thriller SF bazat pe blockchain

Premiul Philip K. Dick, pentru ultimul thriller de science fiction din 2015 de către PJ Manney - (R)evolution, se termină cu conștiința personajului principal transferată la un sup..
 •   1
 •   0
 •   2976
 •   0
Părțile întunecate ale blockchain

Părțile întunecate ale blockchain

Nu este nimănui necunoscut faptul că există, în lumea întreagă, foarte multe persoane entuziasmate de Blockchain, mulți dintre ei iubind potențialul pe care îl pot vedea pentru a c..
 •   1
 •   0
 •   3347
 •   0
x

Abonare la Newsletter!


Vrei să fii un om bine informat?
Doar așa îți poți gestiona economiile corect.

Abonează-te la Educație!

Vă mulțumim!